25. tammikuuta 2010

Lake Jane on the road

Haluan vinkata kanadalaisesta blogista nimeltä Lake Jane. Sisustuksesta, ruuasta ja muodista kirjoittava bloggari kuvailee blogiaan seuraavasti: "A blog for the curious at heart, girly-girls, procrastinators, nail biters and eternal dreamers."Tällä hetkellä blogin kirjoittaja kirjoittaa kuitenkin hieman erilaisista aiheista kuin yleensä. Hän on miehensä kanssa kadehdittavalla matkalla, jos ei maailman ympäri niin ainakin melkein. Neljä kuukautta kestävällä matkalla pariskunta majailee muun muassa Englannissa (Lontoossa!), Marokossa ja Espanjassa. Heidän matkakertomuksiaan, kuvin ja videoin höystettynä, voi seurata blogissa, ja itse ainakin mielenkiinnolla sitä seuraan.

Itselleni iskee tasaisin väliajoin matkakuume ja tällä hetkellä varaisin lentoliput mielelläni esimerkiksi Lontooseen, Firenzeen, Irlantiin ja Islantiin. Kahdessa ensimmäisessä olen jo onnekseni käynyt ja täysin näihin kaupunkeihin ihastunut.

Kun ei itse kuitenkaan tällä hetkellä matkalle voi lähteä, on muiden matkaa mukava seurata ja laittaa matkavinkkejä korvan taakse tulevaisuutta varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti