9. tammikuuta 2010

Laukkuihmisiä

Kengät saavat jotkut ihmiset täysin pauloihinsa, laukut saavat taas toisten sydämet tykyttämään. Itse kuulun jälkimmäisiin. Aikaisemmin olin hipelöimässä laukkuja aina kun niitä eteen sattui. Niitä tuli ostettua myös aika tiheään tahtiin, ja virheostoksiakin tuli valitettavasti tehtyä. Nyt viime aikoina olen kuitenkin saanut laukkuvarastoa hieman karsittua ja luovuttanut käyttämättömät uusille omistajille. Päivittäisessä käytössä kun on kuitenkin vain pari kolme laukkua. Mihin niitä muita silloin tarvii?

Laukkuostoksia on siis viime aikoina tultu tehtyä vähänlaisesti. Ei sillä että houkutuksia ei olisi. Suurin osa niistä mieluisista laukuista on vaan liian hintavia, ainakin tämän hetkiseen budjettiin. Nyt on kuitenkin löytynyt laukku, joka hintansa (ja laatunsa) puolesta on saanut minut harkitsemaan vakavasti sen ostamista.Cambridge Satchel Companyn laukut ovat kauniita, ihanan vanhanaikaisia ja laadukkaan oloisia. Laukkuja löytyy neljää eri kokoa ja värejäkin on useampia valikoimassa. Itseä kiehtoo eniten tuo kaikista isoin laukku (jonne mahtuisi vaikka läppärikin!). Musta tai ruskea laukku olisi varmasti kaikista käytännöllisin. Mutta kirkkaanpunainen tai iloisen keltainen laukku piristäisi varmasti joka kerran kun sellaisen olalle heilauttaisi.

Bongasin laukun alunperin joskus kauan sitten niotillfem blogin kautta ja viime viikolla ystäväni toi laukun uudelleen mieleeni, kun oli itse sen jostain netin syövereistä löytänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti