21. joulukuuta 2010

Paketointivinkkejä


Joululahjojen paketointi on varmasti hyvinkin ajankohtaista monella suunnalla. Ideoita paketoimiseen ja itse lahjoihin löytyy muun muassa täältä. Tässä ja tässä suosikkini.

Jos koti kaipaa vielä koristelua, löytyy täältä ohjeet paperitähtien tekemiseen. Paperitähtiä voi yllä olevan kuvan tapaan käyttää myös lahjojen koristamiseen.

Tekisi mieli ainakin itse kokeilla, vaikka lisää koristelua koti ei kyllä kaipaakaan.

4 kommenttia:

 1. Ekologisempi kuin tavalliset lahjapaperit, joita ei voi kierrättää. :) Kivan näkönen kans tuolla sivulla oleva pullo, jossa on leipäainekset.

  Jos ei meidän hankkimia lahjoja oo vielä paketoitu, pitäiskö paketoida ne jollakin tuommosella kierrätettävällä paperilla ja koristella vaikka paperitähdillä tms? En tiiä, näyttäiskö vaikka sanomalehtipaperi kivalta...?

  VastaaPoista
 2. Joo, mä tykkäsin kans siitä pullosta. Vois kokeilla jotain samantyyppistä joskus :)

  Lahjojen paketoimiseen (niiden joita ei jo kaupassa olla paketoitu) oon yrittäny käyttää kierrätettyjä papereita ym. mitä on jo kaapissa ennestään. Paperitähtiä vois yrittää tehtailla niiden koristeeks vielä :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kiitti pitää tehdä näitä! :---) Tykkään persoonallisista paketeista. Usein olen maalannut random värejä paperille ja käyttänyt sitä, kivempi kuin kaupan valmis joulupukkipaperi.

  VastaaPoista
 4. Persoonalliset paketit on kivoja :) Tuo sunkin idea kuulostaa kivalta!

  VastaaPoista