1. tammikuuta 2011

365

Uudenvuodenlupauksia en tapaa tehdä, mutta tietynlaisten tavoitteiden ja haasteiden asettaminen itselleen on lienee hyväksi. Opiskelen osa-aikaisesti valokuvausta, ja valokuvaus on myös osa työtäni, vaikka en ammattilaiseksi kyllä itseäni (läheskään) kutsu. Tavoitteenani on kehittää taitojani, koska en tosiaankaan ole niin hyvä kuin haluaisin olla. Bongasin Project 365 -haasteen jostakin internetin syövereistä ja totesin, että siinä taisi olla sopiva haaste antamaan hieman potkua taitojeni kehittämiseen.

Tavoitteenani on siis kuljettaa kameraa mahdollisimman paljon mukana, kuvata joka päivä ja kuvia ajattelin myös mahdollisuuksien mukaan julkaista täällä. Tänään sitten muutamien valoisien tuntien aikana innostuin nappaamaan kuvia kodistani, ja tässäpä tulos.


4 kommenttia:

 1. Hienoja ovat kuvat ja yksityiskohdat niissä, tuo keltainen peitto on kirjaimellisesti ihan loistavan värinen näin talvipimeällä! Ja toki myös muutenkin.

  Tuo haaste kuulostaa kyllä hyvältä ajatukselta, itse kuvaan usein, mutta en läheskään joka päivä, pistän itsekin harkintaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tuo mummilta saatu peitto on suosikkini tällä hetkellä. Hyvä piristysruiske mustavalkoisessa makuuhuoneessa, ja käytännöllinen kun kaipaa lisälämmikettä.

  Tartu ihmeessä haasteeseen!

  VastaaPoista
 3. Kannustan kuvaamaan ja jään innolla seuraamaan. Tykkään kovasti sun blogista!!

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos! :) Kovasti yritän pysyä tässä tavoitteessani - saa nähdä miten käy.

  VastaaPoista