5. toukokuuta 2011

Sämpylöitä


Alkuviikosta tekaisin ensimmäistä kertaa elämässäni sämpylöitä. Tällä ohjeella. Ihan hyviä tuli, mutta seuraavan kerran joukkoon laitetaan kyllä reilusti grahamjauhoja, nämä olivat hiukan liian "vaaleita".

3 kommenttia:

  1. Soijarouhetta voi kans kokeilla korvaamaan osan jauhoista. Tulee paljon kuitua, proteiinia, kalsiumia jne. :)

    VastaaPoista
  2. Meillä tehdään usein sämpylöitä tällä reseptillä: http://www.myllynparas.fi/portal/suomi/kuluttajat/reseptit/suolaiset_leivonnaiset/leivat_ja_sampylat/kaurahiutalesampylat/

    Oon vaihdellut kaurahiutaleiden tilalle joskus neljän viljan hiutaleita ja nekin on maistuneet hyviltä.

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkeistä - täytyypä kokeilla seuraavalla kerralla! :)

    VastaaPoista