19. toukokuuta 2012

Hyvän mielen haasteSain Aniliinilta tämä Hyvän mielen haasten, jossa on tarkoitus nimetä kymmenen asiaa, jotka tuovat hyvän mielen. Eli tässä tulee. (Kuvituksena kuvia viime kesältä.)

1. Vaikka kesä ei olekaan suosikki vuodenajoista, tuo lämpö ja valoisat illat kieltämättä hyvän mielen. Näin keväällä varsinkin ihanat tuoksut tuovat hymyn huulille. Sade (yksi suosikkiasioistani) on keväisin parhaimmillaan.


2. Matkustaminen. Pelkästään siitä haaveileminen tuo hyvän mielen. Nyt tosin on ihan oikeasti reissu lähestymässä, sillä suuntaamme kaverin kanssa kesäkuussa Lontooseen (kuvat edelliseltä reissulta 2007). Suunnitteleminen ja listojen tekeminen on parhaillaan käynnissä. Suunnitteleminen onkin yksi matkustamisen parhaista puolista.

Toivottavasti kesään mahtuu myös lyhyempiä matkoja kotimaassa.


3. Bloggaaminen ja blogien lueskelu. Blogimaailma on täynnä inspiraatiota.

4. Sisustaminen ja kaikki siihen liittyvä. Parhaillaan on käynnissä parvekkeen muuntaminen kesäkuntoon. Sen suunnittelu ja toteuttaminen on parasta ajanvietettä.

5. Piknikit ovat kesässä melkeinpä parasta.


6. Kesässä mahtavaa ovat myös tuoreet marjat. En malta odottaa, että päästään taas maistelemaan suomalaisia mansikoita!

7. Meri. Kaunista katsottavaa, kuunneltavaa ja haisteltavaa :)


8. Kivat ihmiset. Heitä tuntuu olevan hurjan vähän. Joten kun törmää ihmisiiin, jotka ovat kohteliata, ottavat toiset huomioon ja ovat yksinkertaisesti mukavia - ei voi olla muuta kuin iloinen.

9. Valokuvaaminen. Täytyy alkaa suunnittelemaan erilaisia kuvausprojekteja kesälle. Inspiraatiokansio on jo täynnä kuvia. Eikun värväämään perheenjäseniä ja kavereita malleiksi.
10. Hyvä musiikki. Tällä hetkellä taustalla soi French Films.

Heitän haasteen eteenpäin Linalle, Suville, Jonnalle, Pienelle Linnulle ja kaikille muille, jotka siihen haluavat tarttua!4 kommenttia:

 1. Mukavia asioita ja kauniita kuvia! Tuo on kyllä niin totta että suunnitteleminen ja haaveileminen on yksi matkustamisen parhaita puolia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Suunnitteleminen on parasta, ihan kaikessa :D

   Poista